U bent hier:

Leren

Bewandel je eigen learning journey

FBNed heeft een eigen Academie* met opleidingen, workshops en forumgroepen voor (toekomstige) eigenaren van een familiebedrijf, familieleden (al dan niet actief in het familiebedrijf) en bestuurders. Waar nodig werkt FBNed samen met andere instituten en business schools. Daarnaast kunnen leden gebruik maken van onze uitgebreide mediatheek waarin documentatie over de specifieke thema’s binnen familiebedrijven gelezen, bekeken, geluisterd en gedownload kan worden.

Leren over specifieke aspecten gerelateerd aan het familiebedrijf is een belangrijke basis voor de succesvolle ontwikkeling van ondernemende families en daarmee ook het familiebedrijf.

Familieleden en families kunnen bij FBNed hun eigen learning journey bewandelen en zo de eigenaar worden die ze willen zijn. Onze programma’s richten zich op de ontwikkeling van het individu, de familie of het bedrijf. Ook verzorgen wij in-familytrainingen; programma’s op maat gemaakt voor een specifieke vraag. Je kunt hierbij denken aan thema’s als governance, het betrekken van de NxG, familiedynamieken, filantropie/impact en duurzaamheidsvraagstukken.

Quote van een deelnemer van de In-familytraining:

 De interactieve training met betrokkenen uit de familie en de organisatie was boven verwachting. We zijn geprikkeld in ons denken over duurzaamheid en de training heeft ons nieuwe inzichten verschaft over hoe we dit onderwerp structureel kunnen oppakken binnen het bedrijf.”

*Onze Academie is ook toegankelijk voor niet-leden, waarbij andere kosten van toepassing zijn.

Naar alle opleidingen

Leren van elkaar in Forumgroepen

Een forumgroep is een vaste groep van 8 tot maximaal 10 personen met dezelfde rol binnen de familie of het bedrijf. Deze groep komt 3 tot 4 keer per jaar bij elkaar onder begeleiding van een moderator. Het doel van deze bijeenkomsten is leren van jezelf, van situaties en van elkaar. 

Naar forumgroepen

Meer informatie over FBNed ontvangen?

Informatie aanvragen over FBned

Leden