U bent hier:

Doe mee aan onderzoek

Meer kennis over familiebedrijven is van groot belang om effectief het bedrijfslevenbeleid te beïnvloeden en zo een goed ondernemingsklimaat voor familiebedrijven te stimuleren. FBNed nodigt je uit om mee te werken aan onderzoek. Dat helpt ons in de belangenbehartiging en anderen aan inzichten.

Deelname Commissarissen Benchmark Onderzoek zomer 2021

Ben je commissaris of toezichthouder, of heb je als bestuurder, secretaris of internal auditor te maken met toezicht? Dan kun je via Board in Balance deelnemen aan de 14de editie van het jaarlijkse Grant Thornton commissarissen benchmarkonderzoek, Nederlands toonaangevende onderzoek naar toezicht in de private en semi-publieke sector. Met het onderzoek en de vele respondenten die daaraan mee doen dragen we gezamenlijk al dertien jaar bij aan de verdere professionalisering van het commissariaat/toezichthouderschap.

Als je wilt deelnemen met een persoonlijk interview, stuur dan je contactgegevens naar Dirk-Jaap Klaassen. Hij neemt dan contact met je op voor een afspraak voor een persoonlijk interview.

Als je wilt deelnemen via de online vragenlijst, vul dan je e-mailadres in op de deze pagina. Binnen 24 uur ontvang je een link waarmee je het onderzoek kunt starten.  

Tot en met 3 oktober kun je deelnemen.

Waarom deelnemen?
Deelnemers aan het onderzoek gaven vorig jaar aan:

  • bij te willen dragen aan good governance (# 78);
  • deelname als een jaarlijks reflectiemoment te gebruiken (# 71);
  • de enquête aan het denken zet (# 69); en
  • er agendapunten uit te halen voor de eigen rvc/rvt (# 40)

Leden