U bent hier:

Doe mee aan onderzoek

Meer kennis over familiebedrijven is van groot belang om effectief het bedrijfslevenbeleid te beïnvloeden en zo een goed ondernemingsklimaat voor familiebedrijven te stimuleren. FBNed nodigt je uit om mee te werken aan onderzoek. Dat helpt ons in de belangenbehartiging en anderen aan inzichten.

Onderzoek naar de rol van geld in bedrijfsfamilies

Samen met collega Dr. Claudia Astrachan, voert Dr. Anneleen Michiels een onderzoeksproject uit naar de rol van geld in bedrijfsfamilies.
Met dit onderzoek wil men enerzijds academisch bewustzijn creëren voor dit onderwerp, anderzijds bedrijfsfamilies voorzien van bruikbaar advies en ondersteuning bij het voeren van zinvolle discussies over de rol en de manifestaties van geld in hun familie. Ook adviseurs zijn gebaat bij op onderzoek gebaseerde aanbevelingen om hun klanten te helpen bij het bepalen van de rol van geld in hun familiale dynamieken en interacties.
Naast interviews met familieleden en experts, is er ook een vragenlijst gelanceerd die door familieleden anoniem ingevuld kan worden. Doe je mee aan dit onderzoek? Klik hier voor de link naar de vragenlijst - meedoen kan tot 10 september.

Leden