U bent hier:

Doe mee aan onderzoek

Meer kennis over familiebedrijven is van groot belang om effectief het bedrijfslevenbeleid te beïnvloeden en zo een goed ondernemingsklimaat voor familiebedrijven te stimuleren. FBNed nodigt je uit om mee te werken aan onderzoek. Dat helpt ons in de belangenbehartiging en anderen aan inzichten.

Enquête over innovatie binnen MKB familiebedrijven

Mijn naam is Valentijn Loenen en momenteel ben ik bezig met mijn master scriptie aan de universiteit van Tilburg. Hier volg ik de master opleiding Strategic Management. Het onderwerp van mijn scriptie is gefocust op innovatie binnen MKB familiebedrijven. De keuze voor dit onderwerp is gebaseerd op mijn interesse in nieuwe innovatieve ideeën waar ik als ondernemer ook veel mee te maken heb. Daarnaast heeft mijn familie ook een familiebedrijf waar ik als stagiair een dag in de week met plezier werk.

Voor het afronden van mijn scriptie heb ik inzicht nodig in de rol van de algemeen directeur in de mate van innovatie binnen de organisatie. Daarom is het van belang, mocht u uw medewerking verlenen, dat de algemeen directeur (familie of niet-familie) de enquête invult.

De enquête is anoniem en neemt circa 10 minuten in beslag. Via deze link kunt u deelnemen aan de enquête. Deelname is mogelijk tot 25 november.

Leden