U bent hier:

Onderzoek Jester Strategy en FBNed: Schaarste raakt iedereen

13/11/2023

Schaarste: Familiebedrijven zelfkritisch, onderlinge samenwerking kan beter

De tekorteconomie gaat knellen. Of het nu gaat om grondstoffen, materialen of mensen; er is te weinig van. En dat merken we, in de leveringstijden en in de prijs van goederen en diensten. Maar ook in schadelijke neveneffecten voor het milieu en onze leefomgeving. Jester Strategy deed samen met FBNed onderzoek naar het thema schaarste. Familiebedrijven zouden geen familiebedrijven zijn, als ze niet met oplossingen zouden komen om de grootste nood te ledigen. Toch overheerst bezorgdheid en kijken familiebedrijven graag verder vooruit, naar manieren om samen veerkrachtig te organiseren.

Het complete paper naar aanleiding van het onderzoek lees je hier.

Leden