U bent hier:

Stakeholdersbijeenkomst ‘Why ownership matters’

18/04/2023

Op 17 april organiseerde FBNed een bijeenkomst speciaal voor stakeholders van familiebedrijven, rondom het thema ’Why ownership matters’.  Onder de ruim zestig aanwezigen waren adviseurs en dienstverleners, politici en beleidsmakers, onderzoekers en wetenschappers, niet-familie commissarissen en bestuurders. Allemaal mensen die op een eigen manier met familiebedrijven werken.
Tijdens de bijeenkomst werd ook ingegaan op de activiteiten van FBNed; hoe we vanuit verschillende perspectieven en expertises families die eigenaar zijn van een familiebedrijf helpen in hun ontwikkeling en zo bijdragen aan de continuïteit van familiebedrijven.

Keynotespreker was Dr. Annelie Karlsson, medeoprichter en algemeen directeur van zustervereniging Family Business Network in Zweden. Zij vertelde waarom het uitmaakt wie de eigenaar is van een bedrijf, zeker in tijden van crises.
Ook voor FBNed is dit een belangrijke boodschap. Albert Jan Thomassen, directeur van FBNed, schreef onlangs een artikel over dit onderwerp voor het ledenmagazine. Het artikel 'Het doet ertoe wie de eigenaar is', is hier te downloaden.

Leden