U bent hier:

Verenigde Naties omarmen familiebedrijven

26/02/2021

Europa aarzelt nog, maar de Verenigde Naties onderkennen dat familiebedrijven een belangrijke rol spelen bij het realiseren van de Sustainable Development Goals. UNCTAD, onderdeel van de VN, lanceert samen met het Family Business Network het FBSD-initiatief: Family Businesses for Sustainable Development.

De lancering gebeurde tijdens de online World Investment Forum Family Business Conference op 25 februari.
Verschillende ‘thought leaders’ verzorgden een toespraak, gevolgd door een interactieve dialoog met vertegenwoordigers van familiebedrijven, wetenschappers en deskundigen van de Verenigde Naties. Centrale vraag: hoe kunnen familiebedrijf worden geprikkeld om hun duurzaamheidsagenda volledig onderdeel te maken van de bedrijfsstrategie?

Wil je meer weten over dit initiatief? Bekijk hier de website.

Leden