U bent hier:

Webinar 'Familiebedrijven in de impactrevolutie' door THRIVE op 23 november

27/10/2020

Dit najaar organiseert THRIVE Institute, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de vierdelige webinarreeks impactvolle zaken. Hierbij is het doel om ondernemers kennis te laten maken met impact ondernemen; ondernemen met ecologische of maatschappelijke impact.

Het derde webinar in de reeks staat geprogrammeerd voor 23 november van 19 uur tot 21 uur en staat in het teken van familiebedrijven. In dit webinar gaat Kees Klomp (founder THRIVE Institute en aanjager van de betekeniseconomie) in gesprek met Marianne van Keep van Verstegen, Diana Kockelkoren van Vebego en Judith van Helvert-Beugels, lectoraat familiebedrijven Hogeschool Windesheim om zo toe te lichten welke belangrijke rol familiebedrijven spelen bij het creëren van impact. Een groot deel van de BV Nederland is familiebedrijf en door de focus op volgende generaties zijn familiebedrijven bezig met lange termijn denken.

Klik hier voor inschrijving.

Leden