U bent hier:

Vijf redenen waarom familiebedrijven crises overleven

23/10/2020

Marketingfacts publiceerde op 23 oktober vijf redenen waarom familiebedrijven crises overlegen. Veel bedrijven worden momenteel geraakt door de coronacrisis. Wat opvalt is dat het vooral niet-familiebedrijven betreft die er vaak op los snijden om het schip drijvende te houden. Vanzelfsprekend is financiële gezondheid van levensbelang voor elk bedrijf, maar in tijden van crisis zien we een duidelijk verschil in aanpak tussen familiebedrijven en niet-familiebedrijven. Familiebedrijven lijken met hun aanpak vaak aan het langste eind te trekken in uitdagende tijden.

  • Generatiestrategie
  • Zorgzaamheid en verantwoordelijkheid
  • Samen door dik en dun
  • Engelengeduld
  • Liefde voor de leveranciers

Lees hier het artikel van Marketingfacts.

Leden