U bent hier:

Gratis webinars TiFB 'Understanding the family business'

09/10/2020

Het Tilburg Instituut voor Familiebedrijven doet onderzoek vanuit verschillende wetenschappelijk disciplines zoals management, economie, fiscaliteit, HR en psychologie. In een reeks van webinars delen zij de praktische implicaties van onderzoeksresultaten met je.

Ben je verbonden aan een familiebedrijf, heb je een familiebedrijf, werk je in een familiebedrijf, adviseer je een familiebedrijf of doe je onderzoek naar familiebedrijven? Dan kan je deelnemen aan de webinars.
Iedere drie weken op dinsdag van 16.00 – 17.00 uur, te beginnen op 13 oktober 2020, kun je deelnemen. Deelname is gratis, je hoeft je alleen te registreren en je ontvangt een aantal dagen voor aanvang de link naar het webinar.

Het overkoepelend thema van de webinars is “Understanding the family business”. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. familiekapitaal, beheer van de familie-ANBI, recente ontwikkelingen rondom de bedrijfsopvolgingsfaciliteiten en de Stichting Administratie Kantoor.

Voor een overzicht van de webinars klik hier.

Leden