U bent hier:

Internationale ambities familiebedrijven onderzocht

14/07/2020

Internationale ambities onderzocht: om inzicht te krijgen in de internationale ambities van familiebedrijven zijn jaarverslagen van 228 familiebedrijven met een omzet van minimaal 40 miljoen euro in kaart gebracht en geanalyseerd.

Dit onderzoek kwam tot stand door een samenwerking tussen het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven van Hogeschool Windesheim en adviesbureau Clifton Finance. De cijfers en analyses worden aangevuld met persoonlijke verhalen van directeuren en eigenaren van familiebedrijven uit diverse sectoren, waarvan 5 van onze leden; H&S Group, Terberg Group, Koninklijke Van Wijhe Verf, Vebego en Koninklijke De Vries Scheepsbouw.  Zij vertellen uit eerste hand wat internationalisering betekent voor hun onderneming, welke barrières ze hierbij tegenkomen en wat het hen oplevert.

Lees hier het onderzoek.

Leden