U bent hier:

Samenwerking tussen FBN & UNCTAD

13/07/2020

Family Business for Sustainable Development is een samenwerking tussen FBN & UNCTAD. Dit platform biedt tools die helpen om duurzaamheid bij familiebedrijven te versnellen en er makkelijker over te kunnen rapporteren. Familiebedrijven die zich bij dit platform aansluiten meten en volgen hun voortgang door de Family Business Sustainability Indicators te gebruiken die zijn gebaseerd op de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Hoe meer familiebedrijven meedoen, des te zichtbaarder de impact is die familiebedrijven hebben in de wereld. Op de website van FBN kun je daarom een online belofte doen, de zogenaamde ‘pledge’. Deze belofte vat de ambities van familiebedrijven wereldwijd samen: dat we ernaar streven veerkrachtige, doelgerichte ondernemingen op te bouwen en een duurzame toekomst te creëren voor volgende generaties.

Wij roepen de familiebedrijven op om mee te doen: Join the movement!

Leden