U bent hier:

Corona - LEF pubiceert eerste artikel over gevolgen familiebedrijven en maatregelen

20/03/2020

Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven over de coronacrisis: Op dit moment is nog niet in te schatten wat de impact zal zijn. Wel is duidelijk dat we in een periode van grote onzekerheid zijn terechtgekomen. Er zijn zorgen over de gezondheid van velen, maar ook over de weerslag van de pandemie op de economie. Voor velen van u zal het alle hens aan dek zijn om uw familiebedrijf door deze storm heen te laveren.

Het expertisecentrum wil graag een bijdrage leveren aan het duiden van de impact van de crisis op familiebedrijven. Meer inzicht helpt hopelijk bij het effectief gebruik maken van de maatregelen die nu vanuit de overheid worden getroffen. In dit eerste artikel leest u over de gevolgen en maatregelen.

Leden