U bent hier:

Kantoor FBNed verhuist

26/11/2019

Per 1 december verhuist het kantoor van FBNed naar Landgoed Sandenburg in Langbroek, een van de grootste particuliere landgoederen van de provincie Utrecht. We betrekken er een van de bijgebouwen.

Het landgoed, centraal gelegen in het buitengebied van Utrecht, kent een lange historie die meer dan 700 jaar teruggaat. Het begon met een versterkte toren, die in de loop der eeuwen werd uitgebouwd tot kasteel. Tijdens de laatste verbouwing rond 1870 kreeg het kasteel zijn huidige witgepleisterde vorm in neogotische stijl en werd het park in Engelse landschapsstijl aangelegd.
Het landgoed is al sinds 1792 in het bezit van de familie Van Lynden van Sandenburg en wordt nog altijd bewoond door de familie. De huidige bewoners van het kasteel zijn graaf en gravin Van Lynden van Sandenburg.

Ons bezoekersadres:
Sandenburgerlaan 4a
3947 CS Langbroek

Leden