U bent hier:

FBNed steunt het manifest #Equality2020

20/09/2018

Samen met Equileap, Stichting Topvrouw van het jaar, Talent naar de Top en Topvrouwen.nl is WOMEN Inc. het Manifest #Equality2020 gestart om een evenwichtige top te realiseren. De initiatiefnemers van dit Manifest slaan de handen ineen voor versnelling van meer vrouwen aan de top. WOMEN Inc. weet welke stappen werkgevers moeten zetten voor een inclusieve organisatiecultuur zodat zij diverser talent aantrekken, behouden en laten doorstromen naar de top en wat daarvoor intern en extern geagendeerd moet worden.

FBNed steunt dit initiatief omdat diversiteit belangrijk is, ook voor familiebedrijven. Of het nu gaat om man/vrouw, jong/oud, ongeacht afkomst. Diversiteit komt de kwaliteit van het ondernemingsbestuur ten goede en het is een belangrijk thema dat speelt onder onze leden. Het thema diversiteit kan uw beslissingen in de toekomst beïnvloeden.

U kunt het manifest #Equality2020 ook steunen door op de link te klikken.

Leden