U bent hier:

Echte top van de zakenvrouwen werkt in familiebedrijven

02/07/2018

Echte top van de zakenvrouwen werkt in familiebedrijven

De echte top van de zakenvrouwen werkt in familiebedrijven. Dat blijkt uit de lijst van honderd succesvolle vrouwelijke ondernemer, opgesteld door Elsevier.

Er is een aantal voorwaarden om als vrouw op de lijst te kunnen staan: een omzet van het bedrijf in 2017 van boven de 2 miljoen euro, een aandelenbelang van minimaal 5 procent, het bedrijf moet langer dan drie jaar bestaan en minstens vijf werknemers in vaste dienst hebben. Met name bij de grotere bedrijven (omzet > €50 mio) zijn veel vrouwen werkzaam bij familiebedrijven.

Wij feliciteren de volgende FBNed leden met deze eervolle vermelding: Aukje Kuypers, Ingrid Faber, Marinka Nooteboom, Meiny Prins, Claudia van den Pol, Jeanine De Vries-Zwart, Marlies van Wijhe, Marriel van der Most, Monique Prins, Helga Zwevenbergen-Scholtz en Linda Breur.

Klik hier voor meer informatie en de hele lijst

Leden