U bent hier:

Next generation

De volgende generatie is essentieel voor het voortbestaan van een familiebedrijf. De Nextgens zijn de toekomst van het familiebedrijf. Werkend, al dan niet in een leidende positie, of niet-werkend in het familiebedrijf. Vroeg of laat worden de Nextgens eigenaar en op die verantwoordelijkheid kunnen zij zich voorbereiden. Wat betekent het om eigenaar te zijn en welke verantwoordelijkheden komen hierbij kijken? Wat wil ik graag betekenen voor het familiebedrijf?
Vanaf 16 jaar zijn kinderen binnen FBNed welkom om samen met andere leeftijdsgenoten hun pad te verkennen. Dat klinkt jong, maar juist in deze fase van het ontdekken kunnen zij heel laagdrempelig contacten opdoen en meer kennis over familiebedrijven meenemen.

Lees meer over de Next Generation (voor FBNed-leden)

Opleidingen

  • Masterclass informele kant opvolging

    Tijdens deze interactieve masterclass worden toekomstige overdragers bewust gemaakt van de impact van de informele kant van het bedrijfsopvolgingsproces, gericht op de vroege fase in dit proces met jonge tot jongvolwassen kinderen. Voor een succesvolle bedrijfsopvolging zijn informele vormen van planning net zo belangrijk als formele.

Naar alle opleidingen

Artikelen

Leden