U bent hier:

Workshop Authentiek Leiderschap

Deze workshop gaat over persoonlijk leiderschap. Over weten wie je bent, waar je voor staat en waar je voor gaat. Eigenlijk gaat het over het ‘herontdekken van je missie’, en dit zo stevig voelen dat die missie de drijfveer wordt van je gedrag. Van hieruit ben je inspirerend voor mensen om je heen en werken mensen graag met je samen.

Tegelijkertijd heb je ook te maken met uitdagingen, zoals spanningen binnen je team, of je familie. In ingewikkelde tijden is het verleidelijk om te reageren vanuit je ego, omdat dit een beschermingsmechanisme is. Maar op de lange termijn zorgt dit er juist voor dat je wegdrijft van je eigen missie en purpose en daarmee de verbinding verliest. Tijdens de workshop leer je hoe je ook in uitdagende situaties reageert vanuit je missie.

Karin Zwanikken neemt je op energieke en interactieve wijze mee in Authentiek Leiderschap; een beproefde filosofie die in vele organisaties gehanteerd wordt. Het is een manier van denken en handelen die je als leider gelukkig en daarmee succesvol maakt. Haar stijl is energiek, inspirerend, gedreven en helder. Aan het eind van de dag heb je inzicht gekregen in wat je drijft en hoe je je positioneert.

Doelgroep

Deelnemers aan dit programma zijn overwegend directeuren of directieleden, MT-leden of leiders die van invloed zijn in de familieorganisatie, bijvoorbeeld STAK-bestuurders of commissarissen.

Datum en tijdstip

25 september van 09.30 – 17.00 uur

Heb je interesse, maar kun je niet op deze datum, neem dan contact op met Eveline Maas.

Inschrijving en kosten

Je kunt je inschrijven via de activiteitenkalender.

De kosten voor deelname aan de workshop bedragen € 525 per deelnemer.

Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Ook als je geen lid bent van FBNed kun je deelnemen aan dit programma. Je kunt je aanmelden via dit formulierVoor niet-leden geldt een toeslag van 25% (exclusief btw). Als het bedrijf binnen een jaar na deelname aan de workshop lid wordt van FBNed, wordt deze toeslag verrekend met de contributie. 

Locatie: 

FBNed Landgoed Sandenburg – Stalgebouw
Sandenburgerlaan 4a
3947 CS Langbroek

Programmaleider

Karin Zwanikken is al jaren actief als executive coach voor diverse organisaties.
Ze heeft een rijke ervaring in familiebedrijven en in de private en publieke sector.
Daarnaast is zij parttime docent op Nyenrode. 

 

 

Reviews

Eerdere deelnemers zeiden over dit programma het volgende:

'Ik vond het een hele verhelderende workshop. Heel duidelijk met goede handvaten. Veel interactie en uitwisseling van ideeën met elkaar. Ik heb hier heel veel aan en ben weer helemaal geïnspireerd.' 

'Inzicht in mij als persoon en in mijn leiderschap.'

'Verfrissend / ander perspectief op leiderschap. Goed toepasbaar omdat het bij jezelf blijft (eigen missie) en van daaruit impact heeft op anderen.' 

'Het helpt mij om mijn MT te duiden.'

Voor vragen over deze workshop kun je contact opnemen met Eveline Maas, 06-1515 6335.

Ook niet-leden van FBNed kunnen deelnemen aan deze workshop. Voor hen geldt een toeslag van 25% (excl. btw). Als het bedrijf binnen een jaar na deelname aan de workshop lid wordt van FBNed, wordt de toeslag verrekend met de contributie.

Leden