Kernactiviteiten

​Jaarlijks organiseren we zeer gevarieerde bijeenkomsten met medewerking van prominente sprekers. Om gelijkgestemden te ontmoeten en te leren van elkaar in een vertrouwde en vertrouwelijke omgeving, zonder 'buitenstaanders'. 

Onze eigen FBNed Academie biedt opleidingsprogramma’s op maat en deze kenmerken zich door kleine groepen, interactief leren en gespecialiseerde docenten uit binnen- en buitenland. 

Binnen de vereniging zijn speciale communities. Speciale bijeenkomsten en FBNed forums voor een kleinere groep leden die in dezelfde fase van hun loopbaan of in vergelijkbare rollen binnen familie en/of bedrijf zitten.

FBNed maakt deel uit van verschillende internationale familiebedrijfsnetwerken. Leden kunnen hun eigen netwerk internationaal uitbreiden en hebben toegang tot een groter aanbod van interessante bijeenkomsten in Europa en daarbuiten.

De FBNed ledenservice beantwoordt vragen van leden en biedt een deskundig klankbord. Dankzij ons netwerk kunnen we gemakkelijk doorverwijzen naar andere leden of naar deskundigen.

We behartigen de belangen die de kern van de families en hun familiebedrijven raken: opvolging, continuïteit, ondernemerschap, eigendom en zeggenschap. We onderhouden contacten met politici, ministeries en andere ondernemingsorganisaties en ook publiceert en verspreidt FBNed regelmatig standpunten om zo bij te dragen aan verbetering van het ondernemingsklimaat voor familiebedrijven.

Onze activiteiten hebben we ook weergegeven in een korte bedrijfsfilm. Deze duurt ongeveer 6 minuten.

FBNed film from FBNed on Vimeo.