Vragenlijst kwantitatief onderzoek Tilburg Institute for Family Business (TiFB)

Manon Schonewille13 september 2017

Het Tilburg Institute for Family Business (TiFB) van Tilburg University verricht momenteel kwantitatief onderzoek onder meer dan 15.000 familiebedrijven in Nederland naar de financiële én sociale prestaties van het familiebedrijf.

Deelnemen

Familieleden en bestuurders van familiebedrijven kunnen deelnemen aan dit onderzoek. Via deze link komt u direct op de website met de vragenlijst terecht. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 20-25 minuten in beslag. De enquête kan worden ingevuld tot en met 15 oktober 2017.

In het onderzoek worden de resultaten geanonimiseerd en de gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden, maar alleen voor wetenschappelijk onderzoek. Alle deelnemers krijgen, indien gewenst, aan het eind van het onderzoek de resultaten toegestuurd.

Onder de deelnemers worden 20 bedrijven geselecteerd die uitgenodigd worden om deel te nemen aan een workshop over big data in het familiebedrijf en de bescherming tegen cybercriminaliteit gegeven door een gespecialiseerd bedrijf. Daarnaast wordt er tijdens de workshop een uitgebreide presentatie gehouden over de onderzoeksresultaten van dit familiebedrijven onderzoek.

Meer informatie over het onderzoek en het TiFB kunt u vinden op: https://www.tilburguniversity.edu/tifb/

 De enquête vindt u hier.