U bent hier:

Corona - Preventieprotocol

17/03/2020

Een van onze leden wees ons op Just B-Healthcare; een organisatie die onderwijs en opleiding voor lokale bevolkingen en patiënten verzorgt.
Het Just B-Healthcare Learning System voorziet de lokale bevolking, patiënten, reizigers en expats van de meest actuele gezondheidsinformatie. Op het moment dat het coronavirus uitbrak, waren zij al bezig met de ontwikkeling van e-cursussen over het voorkomen van de verspreiding van infectieziekten als hepatitis B, tbc, hiv en malaria. De online trainingen waren in eerste instantie gericht op het voorkomen van de verspreiding van infectieziekten in ontwikkelingslanden. Maar het coronavirus brengt dit onderwerp dichter bij huis.

Op de website van Just B-Healthcare kunt u een corona preventieprotocol downloaden. Ook bieden zij de mogelijkheid tot advies over de implementatie van veiligheidsmaatregelen op uw kantoor of bedrijf om besmetting met het coronavirus te voorkomen of advies in het geval een besmetting binnen uw organisatie is vastgesteld.

Leden