U bent hier:

FBNed lid Smit & Zoon wint prestigieuze Family Business Legacy Award

08/10/2018

Tijdens de finale van het EY Entrepreneur Of The Year-programma in het Theater Amsterdam zijn de winnaars bekendgemaakt. FBNed lid Smit & Zoon is daarbij in de prijzen gevallen. FBNed feliciteert Smit & Zoon van harte met het winnen van deze mooie prijs!

Foto: EY Entrepreneur Of The Year 2018 winnaars
Van links naar rechts: Marc Smit & Hans van Haarst - Smit & zoon (EY Family Business Legacy Award), John Huiberts - IGM Resins (EY Entrepreneur Of The Year), Daniel de Boer - ProQR Therapeutics (EY Emerging Entrepreneur Of The Year).

De EY Entrepreneur Of The Year award wordt al meer dan dertig jaar in ruim zestig landen uitgereikt. De award is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten en ondernemers aan te moedigen en te ondersteunen om het beste uit zichzelf, hun cliënten en hun medewerkers te halen.

Smit & Zoon won dit jaar EY’s oeuvreprijs voor familiebedrijven. Deze award, The Family Business Legacy Award, werd voor de derde keer uitgereikt namens het EY Family Business Center of Excellence. De familie Smit heeft zich gedurende bijna 200 jaar en zeven generaties steeds opnieuw uitgevonden. Dit familiebedrijf maakt met haar duurzaamheidsbeleid het verschil in de samenwerking met alle partijen in de keten.

De EY Family Business Legacy Award is een oeuvreprijs die de kwaliteiten en de palmares van exceptionele ondernemers van familiebedrijven in Nederland beloont en erkent. Deze oeuvreprijs wordt toegekend aan een familiebedrijf dat minimaal door de derde generatie geleid wordt en een bijzondere prestatie heeft geleverd op het gebied van transformatie, internationalisatie en continuïteit.

Smit en Zoon volgt hiermee Royal Agio op, eveneens FBNed lid.

Leden