Van leiding gevend naar leidend zijn

Wat is 'van leiding gevend naar leidend zijn'?
Als now leader geef je al geruime tijd leiding. Je vertrouwt daarbij op je kennis, ervaring en intuïtie. Met al die bagage ervaar je ook dat je soms tegen grenzen aan loopt, dat het lastig kan zijn en dat het eenzaam is als leider.
Deze workshop van 1,5 dag nodigt je uit om actief en intensief aan de slag te gaan met onderwerpen over jezelf die je in staat stellen om beter te functioneren in je organisatie en in de familie. Leiding geven stelt hoge eisen aan je mate van zelfkennis, je wijze van communiceren, het hebben van een duidelijke visie en een doel. Nog meer is deze workshop een reflectie op jou en je persoonlijk leiderschap. Hoe ben jij leidend, en welke stappen kan je zetten? Wat zijn je kwaliteiten en wat je valkuilen en ontwikkelkansen? Wat heb je te accepteren over je eigen leiderschap? Waar krijg jij energie van en wat kost je energie?

Doelgroep
Now leaders die meer over (persoonlijk) leiderschap willen ervaren, hanteren en verder vormgeven.

Werkwijze
De inhoud van de workshop bestaat uit theorie, afgewisseld met oefeningen, feedback gesprekken en groepsopdrachten. Deze workshop vergt zelfreflectie en daagt je uit om uit je comfort zone te komen om te onderzoeken waarom voor jou leidend zijn nodig is.

Omdat jullie vragen een onderdeel zijn voor en van onze workshop, nemen wij na aanmelding contact met je op om te horen wat je zou willen leren.

Datum
Aanvang donderdag 11 mei om 17:00 uur, einde vrijdag 12 mei om 17:00 uur.

Trainers
Edwin Fafié en Maike van der Donk.
Edwin en Maike leiden allebei forums van now leaders bij FBNed. Beiden hebben veel ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap in families met een bedrijf.

Kosten
Incl. workshop, overnachting, eten en drinken €995,- per persoon (excl. BTW). Het minimale aantal deelnemers is 6 personen.

Plaats
Deze workshop vindt plaats op een rustige locatie in het land.