NxG | Mini-NxG-Summit

Evenement type:  NxG
Locatie:  Hotel Winselerhof in Landgraaf
Datum:  09 juni 2017  t/m  10 juni 2017
NxG | Mini-NxG-Summit

Deze bijeenkomst is vol; wil je alsnog deelnemen dan graag contact opnemen met Stefan tax@fbned.nl om te kijken wat nog mogelijk is.

Mini-NxG-summit 9 en 10 juni 2017!

Eerste Mini-NxG-Summit. Dit jaar van 9-10 juni en op eigen bodem, namelijk Hotel Winselerhof, onderdeel van de Oostwegel Collection.

Wat is de Mini-NxG-Summit?
Bij de Mini-NxG-Summit staat leren van elkaar centraal, veel van ons maken vergelijkbare situaties mee of staan voor dezelfde type keuzes. Ervaringen delen en van gedachten wisselen met elkaar, in een geheel vertrouwelijke setting, kan je net de inspiratie geven die je nodig hebt.

Naast experience sharing, is er ruimte voor training en er wordt natuurlijk voor een gezellige borrel en goed diner gezorgd. Ook is er aandacht voor een beetje ‘Fun’. 
Een mooie kans om iets te leren, ervaringen te delen en vragen voor te leggen aan jouw peers.

Onze ambitie is om hier een jaarlijkse traditie van te maken!

Programma (onder voorbehoud)

Vrijdag 9 juni
14.00  uur Feestelijk ontvangst
15.00 uur Met 'special transport' naar het familiebedrijf Vebego en in gesprek met de familie Goedmakers
20.00 uur diner en borrel
 
Zaterdag 10 juni
07.45 uur Bootcamp (optioneel)
09.00 uur Ontbijt
10.00  uur Workshop 'communicatie'
13.00 uur Lunch
14.00 uur We zijn bezig met nog een gaaf bezoek op de zaterdagmiddag

 

Over de workshop 'communicatie'
Wij hebben gekozen voor het onderwerp 'communicatie'. Want zeg nou zelf, verwonder je je soms over het gedrag van anderen? Wil je meer inzicht in je eigen communicatievaardigheden? Iedereen heeft sterke en minder sterke kanten in de communicatie. In sommige gevallen kan het zijn dat je je minder competent voelt dan je eigenlijk zou willen zijn. Ervaar je dat je vaardigheden mist die je nodig hebt in bepaalde situaties.

In deze workshop staan we stil bij de aspecten in jouw communicatie waar jij effectiever mee om wilt leren gaan. Naar aanleiding van jullie vragen bouwen we deze workshop op. We willen jullie laten ervaren hoe je effectiever kunt acteren in verschillende situaties. 

Kosten
De kosten bedragen € 350,00 p.p exclusief BTW. Dit is inclusief alle kosten zoals overnachting, activiteiten en maaltijden. Indien je een kamer wil delen met iemand is de korting € 50,00 per persoon. Geef dat dan even via de mail door tax@fbned.nl.

Annuleren voor 25 mei, daarna worden de kosten in rekening gebracht.

Meer over de locatie
Winselerhof biedt een oase van rust en Italiaanse warmte.
Voor meer informatie.