NxG | POP Workshop (deel 1)

Evenement type:  NxG
Locatie:  nog nader te bepalen
Datum:  22 september 2017
NxG | POP Workshop (deel 1)

Workshop Loopbaanplan en Persoonlijk Ontwikkelingsplan

Als familielid in het familiebedrijf heb je verschillende rollen: familielid, eigenaar en medewerker of leider. In deze workshop van twee middagen nemen we als uitgangspunt de rol die jij hebt. Of de rol die je wilt vervullen, en de bijdrage die je wilt leveren, in de familie en/of in het bedrijf. Welke talenten kun je inzetten?

De eerste trainingsmiddag heeft als doel je inzicht en verdieping te geven in waar je interesses naar uitgaan, welke persoonlijke talenten jij kunt inzetten en waar jouw uitdagingen liggen. Aan de hand van een ontwikkelingsmodel ga je aan de slag om voor jezelf een duidelijk overzicht te krijgen. Op basis hiervan maak je keuzes in wat jij belangrijk vindt.

Na deze eerste bijeenkomst ga je in het bedrijf en/of in je familie aan de slag met (één of meer) actiepunten.

Tijdens de tweede trainingsmiddag ga je op basis van de eerste workshop én je ervaringen in de praktijk je ontwikkelingsplan afmaken. Het doel is dat je met een duidelijk en hanteerbaar actieplan de workshops afsluit.

De trainers
Maike van der Donk en Ton Kuerten zullen de workshop faciliteren. Ton is midden 60, woonachtig in Amsterdam en is na zijn pensionering zelfstandig adviseur voor familiebedrijven geworden, specifiek gericht over opvolgingsvraagstukken. Hij heeft 38 jaar voor een familiebedrijf gewerkt, als P&O (personeel en organisatie)- adviseur, als assistent Hoofd Personeelszaken en aansluitend als personeelsadviseur en -manager in een Familie-servicekantoor. Daar was hij verantwoordelijk voor de training en coaching van de volgende generatie familie-ondernemers.
Wat hem in het personeelswerk vooral aanspreekt is de ondersteuning bij de persoonlijke ontwikkeling van jonge mensen en ze tot succesvol manager en ondernemer maken. Hij helpt jonge mensen bij hun studie- en beroepskeuze.

Doelgroep:  Je bent Next Generation en je wilt je verder ontwikkelen in je huidige of in je toekomstige rol.

Data: Vrijdag 22 september en vrijdag 20 oktober, beide van 13:00-17:30 uur

Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers

Kosten: 450,- p.p. ex BTW

Voor aanmelding klik hier.