U bent hier:

Workshop STAK-vraagstukken

Ben je STAK-bestuurder en wil je graag met anderen uitwisselen hoe hun STAK functioneert en hoe zij met bepaalde vraagstukken omgaan? Dan is de nieuwe workshop STAK-vraagstukken iets voor jou. 

Deze workshop is een vervolg op de masterclass Basisprincipes STAK.  Waar de masterclass gericht is op het delen van theoretische kennis én het uitwisselen van ervaringen, staat tijdens de workshop STAK-vraagstukken juist die uitwisseling van ervaringen centraal. 

Naast vraagstukken die je als deelnemer kunt inbrengen, behandel je cases die door de workshopbegeleiders zijn voorbereid.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • De samenstelling van het STAK-bestuur
  • Het samenspel tussen STAK, directie en RvC
  • De evaluatie van het STAK-bestuur 
  • Het betrekken van alle certificaathouders

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor alle STAK-bestuurders: zowel familieleden als externe STAK-leden zijn welkom. Als deelnemer kun je vooraf doorgeven welke onderwerpen of uitdagingen je wilt bespreken, zodat hierop tijdens de workshop ingegaan kan worden. 

Tijdens de workshop is veel ruimte voor onderlinge uitwisseling, zodat je optimaal van elkaar kunt leren.

Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Datum en tijdstip

Dinsdag 4 april 2023 van 9.30 – 13.00 uur met aansluitend lunch.

Heb je interesse, maar schikt bovengenoemde datum je niet, neem dan contact met mij op.

Locatie

Kantoor FBNed
Sandenburgerlaan 4A
3947 CS Langbroek

Inschrijving en kosten

Je kunt je inschrijven via de activiteitenkalender.
De kosten voor de workshop bedragen €325,- per deelnemer.

Programmaleiders

Jacqueline van Zwol
Jacqueline heeft een financiële achtergrond en is opgeleid als mediator en coach. Sinds twintig jaar richt ze zich vooral op familiebedrijfskundige vraagstukken en begeleidt zij familiebedrijven en bedrijfsfamilies. Zij vervult rollen als coach, adviseur en commissaris en is voorzitter van diverse STAK-besturen.

 

Ilse Matser
Ilse zet zich in voor familiebedrijven en bedrijfsfamilies. Haar focus ligt hierbij op generatiewisselingen, de rol van de eigenaar en goed bestuur. Ilse werkt als adviseur, facilitator, opleider en bestuurder. Zij is gepromoveerd aan Universiteit Utrecht, was lector Familiebedrijven aan de Hogeschool Windesheim en is bij twee familiebedrijven voorzitter van de STAK. 

Leden